Nieuwe Daf vrachtwagen modellen

Nieuwe Daf vrachtwagen modellen 4.58/5 (91.67%) 12 votes
DAF heeft 3 nieuwe nieuwe modellen. De DAF XF, speciaal voor lange afstanden, de DAF CF welke bijzonder veelzijdig is en de DAF LF welke uitermate geschikt is als distributietruck.

De DAF XF

De DAF XF kenmerkt zich als een internationale kanjer welke vooral op lange afstanden bijzonder geschikt is. Dankzij het lage brandstofverbruik kan de DAF XF een hoop besparing opleveren. De operationele kosten van de DAF XF zijn laag omdat alles extra duurzaam is ingericht en servicevriendelijk is. Elke chauffeur zal zich direct thuis voelen in de DAF XF vanwege de binnenruimte in de cabine. Niet alleen de ruimte is opvallend maar ook het comfort voor de chauffeur. Op ergonomisch vlak is alles tot in de puntjes uitgedacht en biedt de chauffeur een zeer hoog comfort.

De DAF XF is leverbaar met een 10,8 paccar MX11 motor en een 12,9 paccar MX13 motor. De motoren zijn opnieuw ontwikkeld waarbij brandstofverbruik, betrouwbaarheid en levensduur een grote rol heeft gespeeld. Niet alleen het exterieur is zeer interessant gemaakt maar ook het interieur mag er wezen.

DAF-XF

De DAF CF

De DAF CF is een zeer veelzijdige vrachtwagen met sublieme rijeigenschappen. Deze vrachtwagen kenmerkt zicht tevens door haar robuustheid en hoge laadvermogen waardoor de DAF CF een grote toepasbaarheid kent. Het zicht vanuit de cabine is erg goed waardoor niet alleen de weg goed overzichtelijk wordt maar ook de ruimte om de cabine zelf goed in zicht komt. Smalle straatjes zijn geen probleem meer voor de DAF CF. Ook is er aan veiligheid gedacht waarbij de nieuwste snufjes zijn toegepast om niet alleen de chauffeur meer veiligheid te bieden maar ook het verkeer.

De DAF CF Euro 6 heeft een ongeëvenaarde veelzijdigheid omdat er gekozen kan worden voor 3 cabinevarianten, 3 motoren en talloze as- en chassisconfiguraties. Een DAF CF rijdt u dus op maat.

De DAF CF is tevens leverbaar met een ruime slaapcabine en een ultraruime space cabine met een stahoogte van 2,23 meter.

daf cf

De DAF LF

De DAF LF is een uitermate geschikte distributietruck. Door de hoge wendbaarheid is de DAF LF ook in kleine straatjes makkelijk manoeuvreerbaar. De DAF LF heeft een hoog nuttig laadvermogen waardoor er meer getransporteerd kan worden. Een hogere efficiëntie en daardoor lagere kosten. Ook heeft de DAF LF een gunstig brandstofverbruik welke ook een besparing op kan leveren. De chauffeur zal weinig te klagen hebben omdat de DAF LF bijzonder comfortabel is. Op ergonomisch vlak en op confort een echte aanwinst.

De DAF LF is ideaal voor kortje ritjes waarbij veel stops en optrekken in voorkomen. Hierop is de vrachtwagen helemaal aangepast. Alle denkbare opties zijn aangebracht om het comfort van de chauffeur te vergroten.

daf lf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *